Opas Pohjois-Kurun kylien kulttuuriraiteille 2015 julkaistiin Kyläkauppa JussiMatissa perjantaina 2. lokakuuta 2015 kynttilöiden valaistessa myrskyn katkaistua sähköt noin klo 20.

Click to access kulttuuriraitit-pohjois-kuru.pdf

Runsaan läsnäolijajoukon lisäksi paikalla oli myös julkaisun suunnittelija ja taittaja Julia Riitijoki, jolle esitettiin kiitokset hienosta työstä!
Opas julkistettiin tohtori Urho Riihikosken terveysluennon päätteeksi.

Taistelijan talo-palveluyhdistys myy A4-kokoista opasta Kyläkauppa JussiMatissa, Itä-Aureentie 1060, Itä-Aure ja Kurun kirjastossa, Kauppatie 7-9, 34300 Ylöjärvi. Oppaan hinta on 10€/kpl (yhdistyksen jäsenille hinta on 8 €) . Oppaassa on 144 paikannimeä karttaan merkittynä, joistakin kohteista on valokuvia ja pientä tarinaa.
Oppaaseen on liitetty FM Marjo Heikkilän (o.s.Mäkinen) laatima kirjoitus ”Aurejärven hautausmaan kierros”. Kirjoitus valmistui yhdistyksen paikallishistoriapäivänä 13.6.2015.

Oppaan on sunnitellut ja taittanut Itä-Aureesta kotoisin oleva graafinen suunnittelija Julia Riitijoki Pohjois-Kurun kyläläisten keräämästä aineistosta. Hän on taittanut yhdistyksen aiemmatkin julkaisut.