yrittajan_paiva_468x60px

Taistelijan talo-palveluyhdistys ry järjestämille Pohjois-Kurun  SyysMarkkinoille kokoontui runsaat 200 ihmistä ”Yrittäjän päivänä” la 5.9.2015 klo 13-17 JussiMatin pihassa, Itä-Aureentie 1060. -Illalla vielä markkinatansseihin saapui puolensataa ihmistä.

perttiwickstömolavivirranford

laurischreckmarkkinoilla-2 markkina1-3 markkinat2-3 markkinaalauria-2 autokorjaamokäsityöputiikki aunejapaulaImmoseneulepaku mikkouusitaloerkkisormunen2erkkisormunen1 mairekonttinenkingelin makkarakojumarkkinat paulakovanenkruunutille tanssit1 tanssit2 annaliisapaananen erkkiwahlman5 erkkiwahlman9 anttisalmi Lauri Schreck Helsingistä esiintyy Pohjois-Kurun Syysmarkkinoiden avajaisissa!lauriscreck

Tervetuloa kokemaan uusi taide-elämys, kun Itä-Aureen kesäasukas Lauri Schreck laulaa sekä soittaa kanteletta ja kitaraa la 5.9. 2015 klo 13  JussiMatin pihassa.

Lauri Schreck on helsinkiläinen muusikko, jolla juuret ovat kasvaneet aina Aurejärvelle asti. Schreck on saanut ylistystä valtamedioissa sekä kitarismistaan että laulustaan. Uusimpana erikoisuutenaan Lauri on tuonut kansallisoittimemme kanteleen pop- ja rockmaailmaan ja ihastuttanut versioillaan tunnetuista biiseistä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 
https://www.facebook.com/lauri.schreck?fref=ts         www.laurischreck.com 

Markkinoilla myynnissä mm.Lannettan perunaa, Paavo Pajusen puukkoja, Sinikka Lahdenperän leipää ja käsitöitä, Sakari Niemelän luontovalokuvatauluja,  Tarja Riskilän käsitöitä, Paula Kovasen käsitöitä, Immosen neuleita ja muiden paikallisten käsityöläisten käsitöitä, juureksia ym. syksyn satoa. Hernerokkaa ja grillimakkaraa. Yritykset esittelevät toimintaansa, esim. Luoteesta uusi Jari Rautasen autokorjaamo.  Myydään arpoja kyläyhdistyksen hyväksi. Jos ei sada, on markkinoilla nähtävillä myös Olavi Virran käytössä ollut kirkkaanpunainen avoauto Ford Custom Cabriolet vuosimallia 1949. Klo 19 alkaen tanssitaan Mikko Uusitalon ja Erkki Sormusen haitarimusiikin tahdissa, vapaa pääsy.

Mikko on kesäasukas Pohjois-Kurun Riuttasilta. haitarimikkouusitalo

Erkki Itä-Aureen vakituinen asukas, Aurejärven Pelimannien puheenjohtaja. erkkisormunen1

Markkinatansseihin vapaa pääsy.

SyysMarkkinoille voivat yrittäjät markkinoimaan yritystään ja kaikki te,  jotka haluatte myydä tuotteitanne, käsitöitä tms.  – Tapahtuma on kaikille maksuton. Pohjois-Kurun yrityksiä ja palveluita esitellään pohjoiskuru.fi sivustolla, jota ylläpitää Taistelijan talo-palveluyhdistys, joka on  Pohjois-Kurun kylien ( Itä-Aure, Länsi-Aure, Luode, Kallionkylä ja Riuttanen) yhteinen kyläyhdistys. Myyjien ilmoittautuminen ennakkoon yhdistykselle 28.8.2015 mennessä osoitteella taistelijantalo@gmail.com niin varaamme sinulle automyyntipaikan.

 

english INFO2

Huom! Paikallishistoriapäivä vuonna 2016 pidetään lauantaina 18.6. klo 11 JussiMatissa, teemana ensi vuonna on sota, päivän vetäjänä edellisvuosien tapaan  FM Marjo Heikkilä o.s. Mäkinen.

pohjoiskuru tapahtumat 2015-2016