Pohjois-Kurun Joulu-julkaisu yllätti suosiollaan. Siitä otettiin jo muutaman kerran lisäpainoskin. Taistelijan talo-palveluyhdistys lahjoitti  lehden myös jokaiseen Kurun kappeliseurakunnan Pohjois-Kurun diakoniakylätoimikunnan alueellamme jakamiin vanhusten joulutervehdyspaketteihin. Ne toimitetaan vanhusten koteihin joulun alla.

Nyt joululehti julkaistaan verkossa yhdistyksen kotisivuilla, jotta se olisi  kaikkien luettavissa ja  vapaasti ladattavissa.
Yhdistyksen puolesta parhaat kiitokset vielä kerran kaikille talkoolaisille ja kaikille monin eri tavoin lehden syntyyn vaikuttaneille. Kiitos avusta.
Oikein paljon kiitoksia teille lukijat arvokkaasta palautteestanne, jota olette suullisesti ja kirjallisesti toimittaneet! Aina on tietenkin petraamisen varaa.
Lähettäkääpä vinkki ystävillenne, että voivat lukea joululehden nyt verkosta, jos eivät ole vielä siihen tutustuneet. Mukava, jos samalla kävisivät tykkäämässä yhdistyksen facebook-sivuista! Itsenäisyyspäivänä 6.12. fb-sivuilla kävi pitkälti toista sataa ihmistä katsomassa valokuvia, jotka otettiin aamun kunniakäynnistä sankarihaudoilla.

Facebook näyttää olevan  erinomainen tapa tiedottaa. Vaikka ette itse olisikaan rekisteröityneet facebookin, niin Taistelijan talo-palveluyhdistyksen facebook-ryhmä on kaikille avoin ja julkinen. Jokainen netin käyttäjä voi sitä seurata ilman sitoumuksia. Tykkäämisiä tosin voivat siellä klikata vain facebookiin itse rekisteröityneet.

Alla linkki joululehden PDF-versioon:
Pohjois-Kurun Joulu 2013