Pohjois-Kurulle suunniteltu logo julkistetiin Pohjois-Kylien potkukelkkatapahtuman yhteydessä perjantaina 22.2. Logon ovat suunnitelleet itä-aureslaiset nuoret ammattilaiset Julia Riitijoki ja Vilma Riitijoki.

logo

Suunnitteloiden mukaan: ”Pohjois-Kurun logo symboloi luonnon monimuotoisuutta, sen arvostamista ja elämän jatkumoa. Muotokieli on kuvassa pehmeää, joten se välittää positiivista ja luonnollista kuvaa. Kulmikas teksti hakee katsojan huomion, sekä muistuttaa mm. Aureessa käytetyistä ilmoituskylteistä (esim: Kaakkolamminkämppä, Seitseminen, Rasimäki). Kuvaa voidaan katsoa ja tulkita monella eri tapaa. Vihreä alue voi symboloida metsää ja maataloutta (pellot), vaalea alue veden rikkautta, jokia ja ojia tai rakkaita rantojamme. Toisaalta myös lumen paljoutta suojaamassa ympäristöämme. Sinerävän voi nähdä taivaana ja/tai järvinämme joista haluamme pitää kiinni. Värit ovat raikkaat ja hengittävät, se kielii Pohjois-Kurun uusiutumiskyvystä ja elinvoimaisuudesta.”

Logosta oli valmistettu potkukelkkailtaan näytille muutamia T-paitamalleja, lippalakki sekä lippu. T-paidat myytiin huutokaupalla iltaan saapuneille kelkkailijoille. Meklarina toimi Martti Anttila Riuttasilta.